Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu supraspecializare în Neuroradiologie Intervențională, Doctor în Medicină - CardioRec

Dr. Ștefăniță Dima

Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală, Neuroradiologie Intervențională

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
- 14.30-20.00 - - - - -
Dr. Ștefăniță Dima
CT (Tomografie Computerizată) Vă rugăm să sunați în Call Center pentru informații despre Prețuri și Program. Programează
Consultație Neuroradiologie 800 lei Programează
Pachet Screening Angiografie craniu și gât pentru prevenție Atac Vascular Cerebral (AVC) 3000 lei Programează

*Prețurile afișate pe site pot suferi modificări în timp, pe fondul evoluției macroeconomice. În cazul în care doriți să efectuați o investigație, vă rugăm să sunați la numărul de Call Center 021.9636 pentru informații.


 

 

 

Dr. Stefaniță Dima – Despre Rolul AngioCT-ului Cerebral în prevenția AVC

 

Accidentul Vascular Cerebral (AVC) reprezintă o problemă majoră de sănătate publică, fiind a doua cauză de mortalitate din lume. Dr. Ștefăniță Dima explică ce este examinarea Angio-CT Cerebral și care este importanța acestei investigații în prevenirea AVC-ului.

La CardioRec Corbeanca depistăm precoce atât vasele stenozate (ce pot duce la AVC ischemic – astuparea vasului), cât și anevrismele cerebrale sau malformatiile arteriovenoase (ce pot duce la AVC hemoragic – sângerarea vasului) printr-o investigație imagistică avansată ANGIO-CT CEREBRAL.

Dr. Ștefăniță Dima este Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală, Doctor în Științe Medicale, cu Supraspecializare în Neuroradiologie intervențională.

 


Dr. Stefaniță Dima – Despre Accidentul Vascular Cerebral

 

 


 

Programări și informații – 021.9636

 


 

CardioRec face parte din rețeaua Istituto Auxologico Italiano, o fundație nonprofit cu peste 65 de ani de tradiție și activitate medicală la cel mai înalt nivel, un nume ce este sinonim cu Excelența în Sănătate și Grija față de pacienți. Acesta face parte, totodată, din Centrul de Imagistică Cardiovasculară Integrată al prestigioasei rețele italiene.

 


 

Abonează-te la newsletter