Termeni si conditii
Dragi Vizitatori,

Va informam prin aceasta ca site-ul www.cardiorec.com apartine si este pus la dispozitia dvs. de catre compania romana CARDIO-REC S.R.L. cu sediul Corbeanca, Soseaua Unirii nr.187, jud. Ilfov, inmatriculata sub nr. J23/550/2012 la Oficiul Registrului Comertului din Romania si avand CUI 29064142, (“Cardio-Rec”), detinatoare a Centrului de Preventie si Recuperare Cardiovasculara din Corbeanca, jud. Ilfov, Romania.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site. Utilizarea acestui site semnifica acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, nu folositi acest site.

Va comunicam si ca intregul continut al site-ului www.cardiorec.com constituie obiectul drepturilor de autor in varietatea lor corespunzatoare. Nicio parte a acestui site sau a continutului sau nu poate fi copiata, reprodusa, distribuita in mod public sau in orice alt mod, in lipsa unei autorizatii exprese in acest sens din partea Cardio-Rec.

Rugam vizitatorii sa nu altereze continutul site-ului si sa utilizeze informatia pusa la dispozitie pentru scopurile proprii sau ale unui pacient in nevoie, si cu respectarea totodata a drepturilor Cardio-Rec in privinta componentelor, textelor, graficii, logo-ului, informatiilor, imaginilor, in privinta intregului continut si a site-ului in sine.

In ceea ce priveste informarea Cardio-Rec referitoare la protectia detelor cu caracter personal, aici puteti gasi continutul ei: [http://www.cardiorec.com/gdpr.html  ]

Site-ul nostru permite totodata conexiunea vizitatorilor la pagina noastra de Facebook, ale carei termeni si conditii de accesare, ale carei politici de module cookies, respectiv de confidentialitate apartin Facebook. Rugam vizitatorii si pe cei care se exprima pe Facebook sa aibe in vedere comunicarile facute de catre Facebook referitoare la politicile sale.

Intelegem sa nu raspundem cu privire la siguranta ori functionalitatea Internet-ului, ori cu privire la conexiunea cu liniile de telecomunicatii. Va sfatuim totodata si pe dvs. sa utilizați instrumente tip browser, sigure si actualizate.

Mentinem parametrii tehnici de functionalitate ai site-ului nostru in conditii de siguranta, insa nu putem omite ca infrastructura de tip Internet nu este nici sigura, nici sub controlul nostru.

Societatea Cardio-Rec isi rezerva dreptul, la libera sa decizie, sa schimbe, sa modifice sau sa elimine anumite parti din termenii si conditiile site-ului, inclusiv in ceea ce priveste continutul acestuia.

Cardio-Rec S.R.L.
Centrul de Prevenție si Recuperare Cardiovasculara

Abonează-te la newsletter