Recuperare Medicală


Recuperarea medicală în domeniile ortopedic, neurologic și reumatologic reprezintă un proces terapeutic complex și personalizat, concentrat pe restabilirea, pe cât de mult posibil, a funcției și mobilității pacienților care suferă de afecțiuni specifice acestor domenii.

 

Recuperarea Ortopedică

Este axată pe tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletal, cum ar fi fracturile oaselor, leziunile ligamentelor, artritele și afecțiunile legate de coloana vertebrală. În cadrul recuperării ortopedice, exercițiile, terapia manuală și alte tehnici specializate sunt utilizate pentru a restabili forța, mobilitatea și funcționalitatea articulațiilor și a țesuturilor osoase.

 

Recuperarea Neurologică

Se concentrează pe recuperarea pacienților cu afecțiuni ale sistemului nervos, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale, leziunile ale măduvei spinării sau afecțiunile neurologice degenerative. Această ramură a recuperării medicale implică terapii specifice, exerciții de reeducare, stimulare cognitivă și fizică pentru a îmbunătăți funcția motorie, echilibrul și independența pacienților.

 

Recuperarea Reumatologică

Se concentrează pe tratarea afecțiunilor reumatologice, precum artrita reumatoidă, lupusul și alte boli autoimune care afectează articulațiile, mușchii și alte structuri ale sistemului locomotor. În cadrul acestei ramuri, terapiile includ, după caz, exerciții adaptate, educație pentru autogestionare, terapii termale și alte tehnici menite să reducă durerea, să îmbunătățească mobilitatea și să sporească calitatea vieții pacienților.

Recuperarea medicală în aceste domenii implică o abordare multidisciplinară, colaborarea între medici, terapeuți fizici, kinetoterapeuți și alți profesioniști specializați, cu scopul de a personaliza tratamentul pentru fiecare pacient în parte, în funcție de necesitățile și condițiile sale specifice.

 


 

În cadrul centrului medical Auxologico CardioRec puteți beneficia de Consultații de Recuperare Medicală cu bilet de trimitere CAS și în regim privat. Mai multe detalii puteți găsi aici.

De asemenea, puteți beneficia de următoarele proceduri de recuperare medicală:

 

PREȚURI PROCEDURI KINETOTERAPIE ȘI FIZIOTERAPIE

FIZIOTERAPIE PREȚURI PROCEDURI
Electroterapie (CIF, CDD, MDT) 40 lei / ședință
PACHET 10 ședințe electroterapie (CIF, CDD, MDT) 320 lei
Ultrasunete 40 lei / ședință
PACHET 10 ședințe ultrasunete 320 lei
Laser de joasă intensitate 70 lei / ședință
PACHET 10 ședințe laser de joasă intensitate 590 lei
Laser de înaltă intensitate 130 lei / ședință
PACHET 10 ședințe laser de înaltă intensitate 1100 lei
Masaj limfatic 40 lei / ședință
PACHET 10 ședințe de masaj limfatic 400 lei
Unde scurte 40 lei / ședință
PACHET 10 ședințe unde scurte 400 lei
Masaj terapeutic 1 ședința / 15 min. 75 lei
Masaj terapeutic 1 ședință / 30 min. 140 lei
KINETOTERAPIE PREȚURI PROCEDURI
Kinetoterapie individuală 1 ședință / 40 min. 140 lei
PACHET 10 ședințe kinetoterapie individuală 1300 lei
Kinesiotaping 50 lei / aplicație
PROCEDURI DECONTATE DE CAS
Magnetoterapie / MDT
Kinetoterapie individuală
Unde scurte
Masaj limfatic

 


*Prețurile afișate pe site pot suferi modificări în timp, pe fondul evoluției macroeconomice. În cazul în care doriți să efectuați o investigație, vă rugăm să sunați la numărul de Call Center 021.9636 pentru informații actualizate.

Abonează-te la newsletter