Cine suntem


Excelență medicală româno-italiană pentru sănătatea ta

Centrul medical Auxologico CardioRec are în prim-plan prevenția, diagnosticul, tratamentul și monitorizarea patologiilor cardiovasculare, fiind renumit în întreaga țară pentru expertiza în acest domeniu și pentru evaluarea completă a sănătății inimii.

Centrul nostru este dotat cu o platformă imagistică ultramodernă, ce beneficiază de programe de înaltă performanță de postprocesare a imaginilor, pentru o evaluare medicală avasată a sănătății pacienților.

CardioRec face parte din Grupul Auxologico din Italia, o rețea medicală prestigioasă și cu o tradiție de peste 65 de ani, recunoscută în întreaga lume pentru calitatea serviciilor medicale și pentru activitățile de cercetare.

În anul 2020, Grupul Auxologico a intrat pe piața din România prin achiziționarea centrului medical CardioRec din Corbeanca, lângă București, înființat în anul 2012. Astfel, rețeaua medicală Auxologico s-a extins pentru prima dată dincolo de granițele Italiei, cu scopul de a oferi îngrijiri medicale de înaltă calitate și pe piața din România.

 


Centrul medical Auxologico CardioRec oferă pacienților

•Acces la expertiza unei echipe experimentate de medici din diferite specialități (Cardiologie, Pneumologie, Neurologie, Recuperare medicală, Diabetologie, Endocrinologie, Ecografie, Medicină internă, Chirurgie vasculară, Somnologie, Ortopedie, Urologie, Medicină de Familie etc.)

•Investigații imagistice avansate (RMN, CT, ecocardiografie), realizate cu tehnologie de ultimă generație

•Bază modernă de recuperare medicală ortopedică, neurologică și reumatologică unde pacienții pot beneficia de servicii de Kinetoterapie și Fizioterapie oferite de specialiști în domeniul recuperării

•Servicii medicale integrate în echipă multidisciplinară

 


Rețeaua medicală Auxologico

De peste 65 de ani, rețeaua Auxologico Italia are grijă de sănătatea pacienților oferind servicii medicale de înaltă calitate în cadrul Policlinicilor și Spitalelor sale renumite în întreaga lume, desfășurând, în același timp, și o bogată activitate de cercetare medicală la cel mai înalt nivel științific. Grupul este prezent în Italia (la Milano, Roma, Verbania etc.) și în România (lângă București, prin Auxologico CardioRec, și la Băile Felix, prin spitalul de recuperare Auxologico President).

 

Auxologico Romania - CardioRec si President

 

 


 

Înființat în 1958, Auxologico a dobândit o experiență recunoscută în întreaga lume în cercetarea biomedicală, asistența medicală înalt specializată și formarea viitorilor profesioniști medicali, datorită calității actului medical, tehnologiilor de ultimă generație, echipelor medicale cu înaltă pregătire și abordării centrate pe pacient și pe satisfacția acestuia.

Domeniile de excelență ale Auxologico includ prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cerebro și cardiovasculare, neurodegenerative, endocrino-metabolice, imunologice și cele asociate îmbătrânirii. De asemenea, Auxologico Italia are în prim-plan și domeniile chirurgiei asistate de roboți, procedurilor minim invazive și investigațiilor genetice și moleculare.

 

Misiune 

Misiunea Auxologico este de a oferi pacienților îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mod eficace, eficient și personalizat, transferând progresul cercetării științifice către activitățile de prevenție, diagnostic și tratament ale diferitelor afecțiuni.

Valori 

Auxologico recunoaște și respectă valorile demnității și centralității persoanei, dreptul la tratament adecvat, egalitatea și nediscriminarea între ființele umane, profesionalismul și integritatea morală, meritele și echitatea.

 


 

 

Abonează-te la newsletter