Dr. Luminita Rotaru - Cardiologie - CardioRec

Dr. Luminița Rotaru

Medic Primar Cardiologie, Director Medical CardioRec, Doctor în Științe Medicale

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
09.00-18.00 09.00-18.00 09.00-15.00 - - -
Dr. Luminița Rotaru
Consultație Cardiologie 270 lei Programează
Ecocardiografie 380 lei Programează

Dr. Luminița Rotaru este Medic Primar Cardiologie, Doctor în Științe Medicale și Director Medical al CardioRec.

Doamna doctor are peste 20 de ani de experiență în Cardiologia de spital, o experiență vastă în Management Medical și este Doctor în Medicină.

Competențele sale includ ecocardiografia generală și transesofagiană, ecografia vasculară, precum și managementul calității și audit clinic. Are experiență în ecocardiografia de contrast și în ecocardiografie specială, lucrările publicate, ca și prim autor, includ teme legate de „Evaluarea perfuziei miocardice prin intermediul imagisticii moderne neinvazive”, „Relația între recanalizarea coronariană și reperfuzia miocardică la pacienții cu infarct miocardic, cu supradenivelare ST”, prin intermediul ecocardiografiei de contrast miocardic.

Este membru în societăți medicale de profil precum Societatea Română de Cardiologie (SRC), European Society of Cardiology (ESC), European Asociation of Preventive Cardiology (EAPC), a fost investigator în studii clinice internaționale, a participat, inclusiv cu lucrări, la numeroase manifestări științifice din țară și străinătate.

 

Articole scrise de Dr. Luminița Rotaru

Prevenția cardiovasculară sau cum poți avea grijă de inima ta

Abonează-te la newsletter