Dr. Ana Maria-Vintila, Medic Primar Medicină Internă și Cardiologie, Doctor în Medicină

Dr. Ana-Maria Vintilă

Medic Primar Medicină Internă și Cardiologie, Doctor în Medicină, Șef de lucrări la UMF Carol Davila

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
16.00-20.00 - - - - - -

Dr. Ana-Maria Vintilă este Medic Primar Medicină Internă și Cardiologie, este Doctor în Medicină, Sef de lucrări la UMF Carol Davila și desfășoară o intensă activitate academică și de cercetare.

A urmat cursuri de specialitate, atât în țară, cât și în străinătate, pentru dobândirea competențelor în ecocardiografie și ecografie vasculară. Dintre lucrările la care a contribuit și care au fost distinse în cadrul congreselor de medicină, amintim Premiul I pentru „Variabilitatea presiunii arteriale și afectările subdinice cardiace și vasculare în sindromul metabolic” și Premiul I pentru lucrarea „Aspecte ale remodelării structurii și funcției ventriculului stâng în sindromul metabolic”.

Din septembrie 2020 este Președinte al Grupul de lucru Hipertensiune Arterială al SRC și este membru al unor reputate organizații medicale, precum Societatea Română de Cardiologie (SRC), European Society of Cardiology (ESC), Heart Failure Association of ESC, Council on Hypertension of ESC, Societatea Română de Medicină Internă (SRMI), European Federation of Internal Medicine (EFIM) și altele.

 

 

Abonează-te la newsletter