Consultatie Pneumologie Bucuresti si Corbeanca

Dr. Mihaela Sescioreanu

Medic Pneumologie

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
14.00-20.00 - - 08.30-13.30 - - -
Dr. Mihaela Sescioreanu
Consultație Pneumologie 300 lei Programează
Control Pneumologie 150 lei Programează
Spirometrie 130 lei Programează
Spirometrie cu Bronhodilatator 180 lei Programează
Test de Efort - mers 6 min. 120 lei Programează
Consultație Pneumologie + Spirometrie 380 lei Programează
Consultație Somnologie 220 lei Programează
Control Somnologie 100 lei Programează
Poligrafie cu interpretare 500 lei Programează

*Prețurile afișate pe site pot suferi modificări în timp, pe fondul evoluției macroeconomice. În cazul în care doriți să efectuați o investigație, vă rugăm să sunați la numărul de Call Center 021.9636 pentru informații actualizate.

 

Pentru Programări sună la 021.9636!

 


Experiență profesională la cel mai înalt nivel

  • Medic Pneumologie, Terapie Intensivă și Medicina Somnului – Spitalul St Joseph Mercy Oakland – Pontiac, Michigan (2006 – 2021)
  • Director Medical al Programului de Pneumologie și Reabilitare Pulmonară – Spitalul St Joseph Mercy Oakland – Pontiac, Michigan (2018 – 2021)
  • Director medical al Secției de Terapie Intensivă – Spitalul St Joseph Mercy Oakland – Pontiac, Michigan (2014 – 2021)

 

Pregătire medicală

  • Medic Specialist în Pneumologie, din 2006
  • Medic Specialist în Terapie Intensivă, din 2006 – Specializare în Pneumologie și Terapie Intensivă la Spitalul Henry Ford – Detroit, Michigan (2003 – 2006)
  • Medic specialist în Medicina Somnului, din 2006 – Specializare în Medicina Somnului la Spitalul Henry Ford – Detroit, Michigan (2005 – 2006)
  • Medic specialist în Medicină Internă, din 2003 – Rezidențiat Medicină Internă la Spitalul St Joseph Mercy Oakland – Pontiac, Michigan (2000 – 2003)
  • Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București (1989-1995)

 

Dr. Mihaela Sescioreanu deține 4 certificări: Medicină Internă, Pneumologie, Terapie Intensivă și Somnologie.

„Drumul către succesul pe care l-am avut în America nu a fost unul ușor, dar decizia de a lăsa totul în urmă și de a mă întoarce în țara natală a fost și mai grea.

COVID-19 a schimbat fața Pneumologiei și Terapiei Intensive din România, acesta a fost momentul care m-a determinat să mă întorc acasă. Acum, sunt aici, acasă, cu o dorință arzătoare de a fi medic pentru poporul meu, de a fi profesor pentru studenții noștri.”

Dr. Mihaela Sescioreanu

 


 

Un Nou Medic de Top în Echipa CardioRec Corbeanca: Dr. Mihaela Sescioreanu. Află povestea unui medic care a reușit la cel mai înalt nivel, în SUA!

Un nou medic de elită s-a alăturat echipei CardioRec Corbeanca. Dr. Mihaela Sescioreanu, medic specialist Pneumologie cu experiență la cel mai înalt nivel în SUA, unde a fost Director Medical al Programului de Pneumologie și Reabilitare Pulmonară și Director medical al Secției de Terapie Intensivă la St. Joseph Mercy Oakland Hospital, se alătură echipei medicale valoroase a centrului nostru. Citește tot articolul aici


 

Dr. Mihaela Sescioreanu, CardioRec: Apneea în somn și complicațiile netratării la timp

Dr. Mihaela Sescioreanu, Medic Pneumolog cu Competență în Somnologie în cadrul CardioRec, cu peste 20 de experiență la cel mai înalt nivel în SUA, fost Director Medical al Programului de Pneumologie și Reabilitare Pulmonară și Director Medical al Secției de Terapie Intensivă la St. Joseph Mercy Oakland Hospital, a vorbit la Antena 1 despre Apneea în somn și complicațiile care pot apărea dacă nu este tratată corect și la timp.  Vezi emisiunea aici 

 

Abonează-te la newsletter