Doctor Mihaela Sescioreanu - Pneumologie si Somnologie

Dr. Mihaela Sescioreanu

Medic Pneumologie, Specializare în Somnologie

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
08.00-20.00 08.00-20.00 - - - - -
Dr. Mihaela Sescioreanu
Consultație Pneumologie 380 lei Programează
Control Pneumologie (în max. 30 zile) 190 lei Programează
Spirometrie 150 lei Programează
Spirometrie cu Bronhodilatator 180 lei Programează
Test de Efort - mers 6 min. 150 lei Programează
Consultație Pneumologie + Spirometrie 480 lei Programează
Consultație Somnologie 250 lei Programează
Control Somnologie 120 lei Programează
Poligrafie cu interpretare 700 lei Programează
Polisomnografie nocturnă 1400 lei Programează
Polisomnografie - MSLT - MWT 1400 lei Programează
Spirometrie + DLCO 600 lei Programează
Pletismografie + Spirometrie + DLCO 800 lei Programează
Pletismografie + Spirometrie cu bronhodilatator + DLCO 900 lei Programează

*Prețurile afișate pe site pot suferi modificări în timp, pe fondul evoluției macroeconomice. În cazul în care doriți să efectuați o investigație, vă rugăm să sunați la numărul de Call Center 021.9636 pentru informații actualizate.

 

Pentru Programări sună la 021.9636!

 


Experiență profesională la cel mai înalt nivel în SUA

 • Medic Pneumologie, Terapie Intensivă și Medicina Somnului – Spitalul St Joseph Mercy Oakland – Pontiac, Michigan (2006 – 2021)
 • Director Medical al Programului de Pneumologie și Reabilitare Pulmonară – Spitalul St Joseph Mercy Oakland – Pontiac, Michigan (2018 – 2021)
 • Director medical al Secției de Terapie Intensivă – Spitalul St Joseph Mercy Oakland – Pontiac, Michigan (2014 – 2021)

 

Pregătire medicală în SUA

 • Medic Specialist în Pneumologie, din 2006
 • Medic Specialist în Terapie Intensivă, din 2006 – Specializare în Pneumologie și Terapie Intensivă la Spitalul Henry Ford – Detroit, Michigan (2003 – 2006)
 • Medic specialist în Medicina Somnului, din 2006 – Specializare în Medicina Somnului la Spitalul Henry Ford – Detroit, Michigan (2005 – 2006)
 • Medic specialist în Medicină Internă, din 2003 – Rezidențiat Medicină Internă la Spitalul St Joseph Mercy Oakland – Pontiac, Michigan (2000 – 2003)
 • Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București (1989-1995)

 


Dr. Mihaela Sescioreanu: Evaluarea completă a funcției pulmonare la CardioRec Corbeanca

Evaluarea completă pulmonară a unui pacient presupune

 • în primul rând, examinarea clinică de specialitate (examenul fizic și anamneza),
 • în al doilea rând, imagistica de înaltă performanță (CT – tomografia computerizată),
 • în al treilea, testele de explorări funcționale de bază sau avansate.

În ceea ce privește testele de explorări funcționale, pentru o evaluare pulmonară profesionistă sunt necesare efectuarea Spirometriei, Pletismografiei și DLCO (capacității de difuzie a plămânului pentru monoxid de carbon).

La CardioRec Corbeanca beneficiați de experiența unei echipe valoroase de medici pneumologi, de imagistică avansată pentru evaluarea sănătății plămânilor și de explorări funcționale complete cu unul dintre cele mai performante echipamente din România.

 

 


 

Dr. Mihaela Sescioreanu deține 4 certificări: Medicină Internă, Pneumologie, Terapie Intensivă și Somnologie.

“Drumul către succesul pe care l-am avut în America nu a fost unul ușor, dar decizia de a lăsa totul în urmă și de a mă întoarce în țara natală a fost și mai grea.

COVID-19 a schimbat fața Pneumologiei și Terapiei Intensive din România, acesta a fost momentul care m-a determinat să mă întorc acasă. Acum, sunt aici, acasă, cu o dorință arzătoare de a fi medic pentru poporul meu, de a fi profesor pentru studenții noștri.”

Dr. Mihaela Sescioreanu

 


Dr. Mihaela Sescioreanu, despre diagnosticul și tratamentul modern al Sindromului de Apnee în somn, la CardioRec Corbeanca

Dr. Mihaela Sescioreanu, Medic Pneumolog cu Competență în Somnologie, la CardioRec Corbeanca, fost Director Medical al Programului de Pneumologie și Reabilitare Pulmonară și Director Medical al Secției de Terapie Intensivă la St. Joseph Mercy Oakland Hospital, explică pe larg, în interviul cu realizatorul de emisiuni medicale, Simona Dragomir, ce este Sindromul de Apnee în Somn, care sunt simptomele și cum se diagnostichează corect această afecțiune.

 

 


Un Nou Medic de Top în Echipa CardioRec Corbeanca: Dr. Mihaela Sescioreanu. Află povestea unui medic care a reușit la cel mai înalt nivel, în SUA!

Un nou medic de elită s-a alăturat echipei CardioRec Corbeanca. Dr. Mihaela Sescioreanu, medic specialist Pneumologie cu experiență la cel mai înalt nivel în SUA, unde a fost Director Medical al Programului de Pneumologie și Reabilitare Pulmonară și Director medical al Secției de Terapie Intensivă la St. Joseph Mercy Oakland Hospital, se alătură echipei medicale valoroase a centrului nostru. Citește tot articolul aici


Dr. Mihaela Sescioreanu, CardioRec: Apneea în somn și complicațiile netratării la timp

Dr. Mihaela Sescioreanu, Medic Pneumolog cu Competență în Somnologie în cadrul CardioRec, cu peste 20 de experiență la cel mai înalt nivel în SUA, fost Director Medical al Programului de Pneumologie și Reabilitare Pulmonară și Director Medical al Secției de Terapie Intensivă la St. Joseph Mercy Oakland Hospital, a vorbit la Antena 1 despre Apneea în somn și complicațiile care pot apărea dacă nu este tratată corect și la timp.  Vezi emisiunea aici 


Insomnia și Oboseala permanentă, simptome ale Apneei în somn

Simptomele precum sforăitul, episoadele de lipsă de aer și panică în timpul nopții sau chiar insomniile pot reprezenta, de fapt, episoade de Apnee în somn. Multe persoane nici măcar nu știu că suferă de Apnee în somn. Foarte mulți pacienți sunt diagnosticați cu o afecțiune a somnului, aceștia prezentându-se la medic pentru a investiga o patologie respiratorie. Aflați detalii din intervenția Medicului Mihaela Sescioreanu, Pneumolog cu competență în Somnologie, la CardioRec Corbeanca, în emisiunea Neatza cu Razvan si Dani de la Antena1.

 

 


 

Pentru Programări Pneumologie și Somnologie – 021.9636

 


CardioRec face parte din rețeaua Istituto Auxologico Italiano, o fundație nonprofit cu peste 60 de ani de tradiție și activitate medicală la cel mai înalt nivel, un nume ce este sinonim cu Excelența în Sănătate și Grija față de pacienți. Acesta face parte, totodată, din Centrul de Imagistică Cardiovasculară Integrată al prestigioasei rețele italiene.

 


 

 

 

Abonează-te la newsletter