Mesaj Mario Colombo - Eveniment CardioRec - Auxologico
Evenimente ian. 31, 2022

AUXOLIVE: ÎN DIRECT CU SPECIALIȘTII AUXOLOGICO ȘI CARDIOREC


A FI INFORMAT PENTRU A PUTEA PREVENI


Pentru a trata diferitele afecțiuni este important să apelăm la medici competenți, unități sanitare moderne și eficiente, și să folosim corect medicamentele inovatoare.

Totuși, pentru a obține cele mai bune rezultate în tratamentul diferitelor boli este la fel de important ca pacientul să fie conștient de starea sa de sănătate, să cunoască aspectele esențiale ale afecțiunii de care suferă pentru a pune în practică acțiunile de prevenție necesare, a evita agravarea și a grăbi vindecarea.

Prin urmare, pacientul contribuie și el la tratarea bolii, alături de medicul său.

Acesta este motivul pentru care Auxologico și CardioRec promovează adesea inițiative de educație și informare sanitară cu privire la cele mai frecvente boli care sunt tratate în centrele medicale ale Auxologico din Lombardia, Piemont, Lazio și România.


 

AUXOLIVE: SĂNĂTATEA ÎN DIRECT PE SOCIAL MEDIA

Astfel, de-a lungul timpului au avut loc numeroase întâlniri de acest tip cu sute de participanți prezenți la centrele din rețeaua Auxologico, iar în ultima perioada, marcată de pandemia Covid, acestea au fost înlocuite de emisiuni online transmise în direct pe principalele rețele de socializare (Facebook, YouTube, LinkedIn).

În cadrul acestor emisiuni de educație și informare sanitară, medicii, cercetătorii și personalul medical din centrele Auxologico și CardioRec împărtășesc participanților cunoștințele referitoare la diagnosticul și tratamentul diferitelor afecțiuni medicale pentru a contribui la realizarea scopului final al muncii noastre: grija față de sănătate și viață, cele mai de preț bunuri care ne-au fost dăruite.

A ne împărtăși abilitățile și cunoștințele pentru îngrijirea și ajutorul pacienților este o obligație morală, înainte de a fi o datorie deontologică. De asemenea, este un angajament luat de Auxologico și Cardiorec și care necesită implicarea și colaborarea tuturor.


 

UN SOMN BUN PENTRU SĂNĂTATEA INIMII TALE

Următorul eveniment AUXOLIVE va fi realizat în colaborare de Auxologico și Cardiorec și va avea ca tema Tulburările de somn și modul în care acestea pot afecta sănătatea sistemului cardiovascular. Evenimentul va avea loc miercuri, 16 februarie 2022, ora 19.00.

 


 

 

 

Abonează-te la newsletter