Examinări CT gratuite - decontare CNAS
Noutăți iul. 26, 2021

La CardioRec, puteți efectua examinări CT prin DECONTARE CNAS!


Centrul medical CardioRec oferă pacienților posibilitatea efectuării de investigații CT (Tomografie Computerizată) prin decontare CNAS, în limita fondurilor disponibile. Sunați-ne acum, pentru mai multe informații!

Centrul CardioRec este dotat cu un echipament de ultimă generație CT Revolution Evo (GE) de 64 slice-uri și oferă pacienților și medicilor un diagnostic rapid și de încredere, utilizând o doză minimă de radiații, necesară obținerii imaginilor la o calitate excelentă.

Pe lângă dotările tehnice, ne mândrim și cu medicii noștri radiologi. Astfel, oferim pacienților acces la medici profesioniști și experimentați, examinări imagistice de înaltă calitate și expertiză de vârf. Grija față de pacient și sănatatea acestuia sunt în mijlocul a tot ceea ce gândim și facem la CardioRec.

Pentru orice fel de informații referitoare la programări, anumite tipuri de examinări CT și condiții, vă rugăm să sunați la numărul de Call-Center 021.9636, iar colegii noștri vă vor oferi toate detaliile necesare și vă vor îndruma astfel încât să puteți efectua examinarea CT dorită. Centrul nostru poate fi găsit la adresa Șoseaua Unirii, nr. 187, Corbeanca, Județul Ilfov.

 

CT Gratuit - bilet trimitere - decontare CNAS

 

CardioRec face parte din reputata rețea italiană Auxologico din Milano și oferă acces pacienților la servicii de înaltă calitate și expertiza unor medici de elită.

*Examinările imagistice se realizează doar în baza recomandării medicului specialist și a biletului de trimitere.

**Investigațiile CT Cardiac și RMN Cardiac sunt disponibile în cadrul centrului CardioRec doar în regim privat.

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter