Mesaj Craciun 2021 - Mario Colombo
Jurnal Medical dec. 22, 2021

DR. MARIO COLOMBO, Director General Auxologico: Cea mai Frumoasă Muncă din Lume


Ne îndreptăm cu pași rapizi către finalul lui 2021. Încă un an marcat semnificativ de pandemia COVID-19, de urgența îngrijirii pacienților afectați direct de acest virus, de angajamentul necesar în campania de vaccinare și de numeroasele limitări pe care situația pandemică le-a adus vieții de zi cu zi, modului de relaționare cu semenii, dar și muncii noastre.

2021 a fost, de asemenea, primul an în care CardioRec Corbeanca a fost gestionat în întregime de Istituto Auxologico Italiano, o mare fundație non-profit cu spitale renumite, clinici de excelență și centre de cercetare în Italia.

Cu angajamentul, profesionalismul și generozitatea tuturor colegilor din echipa CardioRec și în ciuda tuturor dificultăților ne-am putut face cu bine munca. În fapt, cel mai frumos loc de muncă din lume, acela de a avea grijă de sănătatea oamenilor.

Noi, cei din CardioRec Corbeanca și rețeaua Auxologico, precum și toți profesioniștii din domeniul sănătății, avem privilegiul de a ajuta alți oameni, bărbați și femei, deopotrivă, care au o problemă de sănătate și care vin la CardioRec pentru a beneficia de îngrijirile noastre medicale, adică de munca noastră de zi cu zi.

Pacienții vin către noi cu încrederea de a găsi o soluție la problemele lor de sănătate și cu siguranța de a putea beneficia de expertiza unor profesioniști ai sănătății, de dotări medicale de ultimă generație și cu dorința de a interacționa cu un personal amabil, eficient și educat, de la recepție, call center sau din alte departamente.

Pacienții ne încredințează cel mai important lucru pe care îl au – sănătatea lor, viața lor. Mai întâi sună la Call Center, se prezintă la Recepția centrului, intră cu frică în cabinetul medicului, ori în camera RMN sau CT, și așteaptă cu îngrijorare rezultatul analizelor.

Trebuie să avem respect tot timpul pentru pacienții noștri și pentru sentimentele lor, pentru că nu avem în față doar o problemă medicală, o problemă de sănătate, este vorba despre oameni și viața lor, familiile lor, copiii lor, dorințele lor.

Este o datorie morală, înainte de a fi o datorie referitoare la locul de muncă, să oferim întotdeauna pacienților noștri ce este mai bun, fiecare în rolul și cu abilitățile sale.

Fii mereu la curent cu inovațiile medicale, dedică tot timpul necesar fiecărui pacient, fii precis și eficace, folosește cea mai modernă tehnologie medicală, fii amabil, înțelegător și cu zâmbetul pe buze!

Să trăim împreună bucuria și frumusețea Sfântului Crăciun în fiecare zi din viața noastră! Aceasta este urarea mea pentru echipa centrului CardioRec și pentru pacienții care aleg CardioRec Corbeanca, dar si ceea ce îmi doresc mie, personal.

 

Dr. Mario Colombo

Director General al Istituto Auxologico Italiano

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter