Tratamentul modern al Apneei in somn
Jurnal Medical dec. 20, 2021

Interviu Simona Dragomir cu Dr. Mihaela Sescioreanu: Apneea în Somn, Diagnosticul și Tratamentul Modern


Dr. Mihaela Sescioreanu, Medic Pneumolog cu Competență în Somnologie, la CardioRec Corbeanca, fost Director Medical al Programului de Pneumologie și Reabilitare Pulmonară și Director Medical al Secției de Terapie Intensivă la St. Joseph Mercy Oakland Hospital, explică pe larg, în interviul cu realizatorul de emisiuni medicale, Simona Dragomir, ce este Sindromul de Apnee în Somn, care sunt simptomele și cum se diagnostichează corect această afecțiune.

De asemenea, puteți afla care sunt cele mai moderne soluții de tratament ale acestei afecțiuni și de care puteți beneficia la CardioRec Corbeanca.

Vă invităm să urmăriți interviul cu Dr. Mihaela Sescioreanu, despre diagnosticul corect și tratamentul modern al Sindromului de Apnee în somn!

 

 

 

Pentru Programări la doctor Mihaela Sescioreanu ne puteți contacta la numărul de telefon 021.9636. Mai multe detalii despre investigațiile realizate de doamna doctor Mihaela Sescioreanu puteți găsi aici

 

 


CardioRec face parte din rețeaua Istituto Auxologico Italiano, o fundație nonprofit cu peste 60 de ani de tradiție și activitate medicală la cel mai înalt nivel, un nume ce este sinonim cu Excelența în Sănătate și Grija față de pacienți. Acesta face parte, totodată, din Centrul de Imagistică Cardiovasculară Integrată al prestigioasei rețele italiene.

Abonează-te la newsletter