Mesaj Paste Mario Colombo
Noutăți apr. 23, 2022

Dr. Mario Colombo, Director General Auxologico: Paște Fericit – Buona Pasqua!


Mario Colombo - mesaj de Paste 2022

Dr. Mario Colombo, Director General Auxologico, grupul din care face parte și CardioRec


În fiecare an așteptăm cu emoție Lumina Învierii și, în sfârșit, aceasta a sosit. Acum putem vedea mult mai clar calea pe care trebuie să o urmăm, întunericul a fost învins de Lumină, norii s-au risipit în fața căldurii Soarelui, inima noastră poate începe să bată din nou în mod regulat.

Buona Pasqua!
Paște Fericit!

 

Ultimii doi ani, marcați de pandemia Covid, ne-au testat puternic rezistența, dar, în același timp, au revigorat valorile care ne fac parte a marii comunități Auxologico.

Respectul pentru viață ca valoare supremă și sacră, profesionalismul, prietenia, împărtășirea, experiența dăruirii manifestată prin activitățile de voluntariat din centrele noastre de vaccinare, dar și prin acțiunile în favoarea refugiaților de război din Ucraina derulate în instituțiile noastre sanitare din Italia și România, toate fac parte din valorile centrale ale Auxologico.

În ultimii ani, Auxologico și-a extins granițele tradiționale din Piemont și Lombardia în regiunea Lazio și în județele Ilfov și Bihor din România.

Astfel, noi colegi au venit în marea familie Auxologico, noi nevoi de servicii medicale trebuie să fie acoperite și noi traininguri sunt necesare pentru a fi mereu pregătiți la cel mai înalt nivel. De asemenea, trebuie să implementăm procedurile, protocoalele, simbolurile care să unifice și să consolideze experiența comună pe care vrem să o oferim pacienților noștri.

Avem mult de muncă, dar luminați de Lumina Învierii totul va fi mai ușor și mai frumos.

Buona Pasqua, 17 aprile 2022
Paște Fericit, 24 aprilie 2022

 


 

Abonează-te la newsletter