Consultatie Endocrinologie București

Dr. Daniel Mihai

Medic Primar Endocrinologie

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
16.30-19.30 - - - - - -
Dr. Daniel Mihai
Consultație Endocrinologie 270 lei Programează
Ecografie Tiroidă 280 lei Programează
Ecografie Tiroidă Copii (peste 5 ani) 220 lei Programează
Control Endocrinologie (în max. 30 zile) 150 lei Programează

*Prețurile afișate pe site pot suferi modificări în timp, pe fondul evoluției macroeconomice. În cazul în care doriți să efectuați o investigație, vă rugăm să sunați la numărul de Call Center 021.9636 pentru informații actualizate.


 

Competențe

Ecografie endocrină – tiroidă, paratiroide
Puncție biopsie cu ac fin a nodulilor tiroidieni ghidată ecografic

 

Experiența profesională

Absolvent al Facultății de Medicină Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” din Iași cu media 9.97, urmează pregătirea în cadrul rezidențiatului în endocrinologie în perioada 2008-2012 la Institutul Național de Endocrinologie București. A promovat examenul de medic specialist endocrinolog în octombrie 2013 cu nota 9.86 și examenul de medic primar în iulie 2020 cu nota 9.66.

Din 2014 până în prezent își desfășoară continuu activitatea în cadrul Institutului Național de Endocrinologie „C. I. Parhon” București, oferind asistență medicală de specialitate în endocrinologie, soluționând și urmărind cu înaltă competență cazuri dificile din toate zonele specialității, cu peste 1500 de internări anual.

 

Arii de interes medical

Experiență profesională deosebită dobândită prin îngrijirea directă a pacienților cu patologie tumorală hipotalamo–hipofizară, noduli tiroidieni, cancer tiroidian și disfuncții tiroidiene, tumori suprarenale, tumori neuroendocrine, hiperparatiroidism primar și secundar, tulburări menstruale și ovar polichistic, infertilitate de cuplu, tulburări de menopauză și osteoporoză, obezitate și complicațiile ei, hipertensiune arterială de cauză endocrină.

Experiență deosebită în ecografie tiroidiană prin efectuarea unui număr de peste 300 ecografii lunar în cadrul Institutului Național de Endocrinologie “C.I.Parhon” din București la pacienți cu patologie tiroidiană diversă: noduli tiroidieni, cancer tiroidian , boli autoimune și adenopatii cervicale.

Experiență de peste 7 ani în puncția cu ac fin sub ghidaj ecografic a nodulilor tiroidieni.

Activitate de peste 10 ani de formare profesională a medicilor rezidenți în specialitatea endocrinologie.

 

Cursuri postuniversitare

2012: Certified Clinical Densitometrist de către ISCD (International Society of Clinical Densitometry), București, România – diagnosticul, tratamentul și monitorizarea osteoporozei
2015: Curs avansat de ecografie cervicală și proceduri asistate ecografic, American Association of Clinical Endocrinologists, Institutul Național de Endocrinologie “C.I. Parhon”, București, România – puncția nodulilor tiroidieni
2020-2021: cursuri desfășurate în cadrul programului EndoMIP

 

Membru în societăți medicale

2010: Societatea Română de Endocrinologie
2012: Societatea Română de Psihoneuroendocrinologie
2012: International Society of Clinical Densitometry
2017: Societatea Europeană de Endocrinologie

 

 

 

Abonează-te la newsletter