Pachetul Cardio-Onco


Pachetul de Monitorizare Cardio-Onco

Incluse în pachet:

Evaluare inițială 

  • Consultație Cardiologie 
  • Electrocardiogramă (ECG)
  • Ecocardiografie

Preț 750 RON

 

 

Evaluări secundare

  • 3 Consultații sau Ecocardiografii de control cu discount 30% fata de pretul de listă

 


Pachet de Monitorizare Cardio pentru pacienții cu boli oncologice

Progresele realizate în ultimii ani în terapiile oncologice au generat o creștere a speranței de viață în această patologie de temut.

Complexitatea tratamentului, riscurile cardiace ale bolii de fond sau ale tratamentelor chimioterapeutice, chirurgicale sau ale radioterapiei, determină atât pentru pacienți, cât și pentru medici, confruntarea cu o nouă provocare: patologia cardiovasculară în bolile oncologice. Aceasta necesită o abordare în echipă, cardiolog-oncolog.

Există țări în care a apărut o nouă supraspecializare, denumită Cardiooncologie.

Medicii celor două specialități desfășoară stagii de pregatire în scopul identificării, tratării și monitorizării complicațiilor și reacțiilor adverse, pe termen scurt sau lung, ale terapiilor oncologice, problematica terapiilor anticoagulante, a cardiotoxicității, variațiile tensionale, problematica tulburărilor de ritm sau a afectării vasculare la pacienții oncologici.

Echipa CardioRec vine în sprijinul pacienților care urmează un tratament oncologic cu Pachetul de Monitorizare Cardio format din Consultație de CardiologieElectrocardiogramă și Ecocardiografie specială,  utilizând tehnici 3D de evaluare avansată a funcției sistolice a ventricului stâng, studiul deformării miocardice – Speckle Traking, efectuate în dinamică, în funcție de protocolul terapeutic și în directă colaborare cu echipa oncologică,  alături de alte investigații de specialitate care pot fi necesare în evaluare și monitorizare (monitorizare Holter ECG, Holter TA).

 

Detalii și programări la 021 9636