Monitorizare Post Covid - Consultatie Pneumologie si CT Torace
Noutăți nov. 2, 2021

Ajutăm Comunitatea în lupta cu Pandemia! CardioRec oferă GRATUIT 3 Consultații de Pneumologie și 3 investigații CT Torace, în fiecare săptămână


COVID-19 este o boală care afectează, în primul rând, plămânii. Chiar și după eliminarea virusului din organism, la anumiți pacienți, există riscul de apariție a unor probleme de sănătate, pe termen mediu și lung.

În cazul în care, după infectarea cu COVID-19, simptomatologia respiratorie – lipsa de aer, astenie fizică, tuse – persistă și după 2 săptămâni de la episodul acut, este important ca persoana în cauză să meargă la un Consult de specialitate la medicul Pneumolog pentru monitorizarea corectă a sănătății plămânilor.

De asemenea, pentru o analiză amănunțită a posibilelor leziuni pulmonare, post-infecție COVID-19, poate fi necesară, la recomandarea unui medic specialist, examinarea CT Toracică.

 

Oferim o mână de ajutor în lupta cu efectele Pandemiei!

CardioRec Corbeanca vine în sprijinul celor care au trecut prin infecția cu Covid-19 și oferă GRATUIT, în fiecare săptămână, până la finalul lui 2021

  • 3 Consultații de Pneumologie

  • 3 Investigații CT Torace

 

Persoanele care doresc să beneficieze de această campanie socială a CardioRec, fie că doresc o Consultație de Pneumologie sau să efectueze o examinare CT de Torace, trebuie să facă dovada că au fost infectați cu Covid-19, printr-un document medical – scrisoare medicală sau rezultat pozitiv Test RT-PCR.

În plus, pentru a putea efectua investigația CT Torace, este nevoie de o recomandare scrisă de la medicul specialist.

Cele 2 servicii medicale – Consultația de Pneumologie și CT Torace –  nu pot fi cumulate pentru aceeași persoană, încercăm, astfel, să ajutăm cât mai mulți pacienți să-și monitorizeze corect sănătatea plămânilor post-infecție cu Covid-19.

Programările se fac în ordinea solicitărilor, pe principiul primul sosit, primul servit.

Împreună trecem mai ușor peste efectele Pandemiei! Sănătatea oamenilor este pe primul plan la CardioRec Corbeanca – parte din rețeaua Istituto Auxologico. 

 

Pentru Programări sau informații suplimentare sună la 021.9636!

 

 

 

Abonează-te la newsletter