Medicină de familie

La CardioRec vă puteți găsi și medicul de familie. Dr. Oana Sinișteanu este acolo atât pentru tine cât și pentru copiii tăi.

Avantajul major al alegerii medicului de familie într-o clinică multidisciplinară este că beneficiezi rapid de
diagnostic clar și tratament personalizat.

Medicul de familie este cel care iți dă sfaturile necesare pentru a preveni diferite afecțiuni, te consiliază în alegerea stilului de viată sănătos și potrivit ție, în rezolvarea problemelor medicale sau chiar legate de legislația medicală.

Medicul de familie de la CardioRec coordonează investigațiile, controlul și îngrijirile medicale ale pacienților lui având la dispoziție, în clinică, specialități diferite și esențiale: prelevare de analize, cardiologie, pediatrie, dermatologie, medicină internă, pneumologie.

Tot el este cel care poate să evalueze și să ia în evidență copii încă de la naștere. Iți oferă suportul, informațiile legate de îngrijirea și alimentația copilului mic, administrarea vaccinurilor, sfaturi profilactice și terapeutice.

De asemenea, la el găsești suportul legat de actele medicale necesare în diferite momente: înscriere la grădiniță/scoală, schimbarea locului de muncă, certificatele de căsătorie etc.  

Înscrierea la medicul de familie al CardioRec se face foarte simplu. Pentru adulți este necesar buletinul și cardul de sănătate. Pentru copii este nevoie de certificatul de naștere.